Hometest2023-10-11T09:05:12+00:00
min_aixam-city-sport-2020_1

Nieuwe Aixam

Aixam biedt de Emotion, e-Aixam en Minauto. Er zijn verschillende uitrustingen beschikbaar om het voertuig te creëren dat aan uw eisen voldoet. Nu ook de Mega e-Scouty bij Aixam Den Haag.

min_aixam-city-sport-2020_1

Occasion

Op zoek naar een occasion? Neem dan even contact met ons op. Bent u op zoek naar een bepaald type laat het dan weten, we gaan graag op zoek. Heeft u een brommobiel aan te bieden? Laat het weten.

min_aixam-city-sport-2020_1

Werkplaats

Wij hebben een eigen werkplaats in Den Haag. Hier kunt u altijd terecht met uw brommobiel voor reparaties, onderhoud of deskundig advies over de Aixam brommobielen.

min_aixam-city-sport-2020_1

Onderdelen

Wij leveren alleen originele onderdelen van Aixam, bent u op zoek naar onderdelen dan kunt u ons ook bellen 070 – 329 50 51 of vul het formulier in op de website. Dan gaan we voor u op zoek.

min_aixam-city-sport-2020_1

Schade

Iedereen rijdt wel eens een deukje. Wij verzorgen de schadeafhandelingen met alle verzekeringen voor u en kunnen natuurlijk de schade herstellen volgens de fabriekseisen.

Aixam Den Haag Brommobielen

Aixam Den Haag brommobielen is onderdeel van Auto Houtwijk en is regiodealer van Aixam brommobielen en daarmee Brommobiel specialist in de regio Den Haag. Wij leveren nieuwe Aixam brommobielen, verzorgen onderhoud, reparatie en schadeherstel van uw brommobiel en helpen u volledig op weg met de aanvraag van het rijbewijs en leveren de Aixam brommobiel bij u thuis af.

Aixam is dé marktleider van brommobielen in Europa voor vierwielers zonder autorijbewijs. Aixam biedt de Emotion, Minauto en de e-Aixam brommobiel, de enige elektrische brommobiel in Nederland. Er zijn verschillende uitrustingen beschikbaar om het voertuig te creëren dat aan uw eisen voldoet. Zo kunt u uw 45 kilometer auto zelf samenstellen op basis van uw wensen en prijscategorie. Laat u verleiden door het innovatieve en fraaie design van een Aixam brommobiel!

Wat zijn de 2 meest gestelde vragen aan Aixam Den Haag Brommobielen omtrent brommobielen?

Ik mag niet meer auto rijden, wat nu?
Tegenwoordig is een rijbewijs voor het rijden in een brommobiel verplicht: • auto- of motorrijbewijs; • auto- of motorrijbewijs dat is verlopen. Hiermee gaat u naar het gemeentehuis om dit te verlengen of om te wisselen in het AM rijbewijs; • AM rijbewijs. Als u wordt afgekeurd voor het autorijbewijs kunt u met het AM rijbewijs brommobiel rijden.

Vanaf welke leeftijd mag ik in een Aixam brommobiel rijden?
De minimumleeftijd voor het rijden in een brommobiel in Nederland is 16 jaar. Als je een AM rijbewijs hebt (en dat zul je wel hebben als je al een tijd scooter rijdt), hoef je niet opnieuw examen te doen als je overstapt naar een brommobiel. Sinds 1 maart 2010 dien je voor het rijden in een brommobiel (of scooter, bromfiets e.d.) ook een praktijktoets te doen. Hoewel het theorie-examen voor bromfiets/scooter en brommobiel identiek is, hebben de twee ieder een eigen praktijktoets. Theorie AM kan al vanaf 15,5 jaar.

Heeft u een vraag laat het ons weten, neem even contact op.

Nieuws van Aixam Den Haag over de Aixam brommobiel / 45km auto en ons bedrijf.

Aixam Den Haag

Aixam Den Haag is dé Aixam-dealer gevestigd in Den Haag. AIXAM is de marktleider in Europa voor vierwielers zonder autorijbewijs.

Bekijk de nieuwste modellen bij Aixam Den Haag in onze showroom en maak een proefrit in een van de Aixam modellen. Door onze jarenlange ervaring  zijn wij ook het adres voor uw Aixam-reparatie en onderhoud.

Aixam Den Haag

Aixam dealer Epskamp Voorschoten

Aixam Den Haag

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken bel ons. Uiteraard kunt u ook online een afspraak maken.